Sevenum vroeger

In samenwerking met de Heemkunde en Ad Philipsen Films bieden we hier voor alle
(oud-) inwoners van Sevenum de foto's en video's aan die iedere dag op facebook geplaatst worden.
Op deze manier kan iedereen die geen facebook toch genieten van alle mooie momenten,
van de vroegere Gemeente Sevenum.

Heemkundevereniging Sevenum

De vereniging heeft als doel de leden van de vereniging en andere belangstellenden meer inzicht te geven op het gebied van historie, dialect, volkscultuur, flora en fauna en eventuele andere aandachtsvelden met betrekking tot Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zij streeft naar het behoud van waardevolle kenmerken binnen haar werkgebied.
Heemkundevereniging Sevenum22 hours ago
1980, De Hees 36
Heemkundevereniging Sevenum2 days ago
Kantine van Sparta '18 op het Sondersteveld in 1979
Heemkundevereniging Sevenum3 days ago
In 1936 werden voor de eerst maal de Oogstfeesten gehouden. Voor de organisatie riep later de landelijke Rijvereniging "Bucephalus"de hulp in van Harmonie "De Unie". 33 jaar later, in 1969 werd ivm de teruglopende belangstelling het laatste oogstfeest georganiseerd.
Heemkundevereniging Sevenum4 days ago
1959, Dorperweiden