Sevenum vroeger

In samenwerking met de Heemkunde en Ad Philipsen Films bieden we hier voor alle
(oud-) inwoners van Sevenum de foto's en video's aan die iedere dag op facebook geplaatst worden.
Op deze manier kan iedereen die geen facebook toch genieten van alle mooie momenten,
van de vroegere Gemeente Sevenum.

Heemkundevereniging Sevenum

De vereniging heeft als doel de leden van de vereniging en andere belangstellenden meer inzicht te geven op het gebied van historie, dialect, volkscultuur, flora en fauna en eventuele andere aandachtsvelden met betrekking tot Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zij streeft naar het behoud van waardevolle kenmerken binnen haar werkgebied.
Oogst met een Zelfbinder in de jaren 40
Heemkundevereniging Sevenum
Versieringen voor de processie in Kronenberg in de jaren 40?
Heemkundevereniging Sevenum
De blokhut (gelegen tussen de Steinhagenstraat en Donckstraat, en later aan de Bosschekamp/Past Vullinghstraat) in de jaren 30
Past. Vullinghsstraat 1984
Pastoor Vullinghsstraat 1972