Sevenum vroeger

In samenwerking met de Heemkunde en Ad Philipsen Films bieden we hier voor alle
(oud-) inwoners van Sevenum de foto's en video's aan die iedere dag op facebook geplaatst worden.
Op deze manier kan iedereen die geen facebook toch genieten van alle mooie momenten,
van de vroegere Gemeente Sevenum.

Heemkundevereniging Sevenum

De vereniging heeft als doel de leden van de vereniging en andere belangstellenden meer inzicht te geven op het gebied van historie, dialect, volkscultuur, flora en fauna en eventuele andere aandachtsvelden met betrekking tot Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zij streeft naar het behoud van waardevolle kenmerken binnen haar werkgebied.
Heemkundevereniging Sevenum4 hours ago
Kronenberg 1979 - Oogstcorso/Parochiefeesten aan de Meerweg met het draaiorgel van Piet Huijs
Heemkundevereniging Sevenum1 day ago
Het Hoogbroek, bij de splitsing met de Molenveldweg - 1986
Heemkundevereniging Sevenum2 days ago
De jongensschool net na de bouw in de jaren 50
Heemkundevereniging Sevenum3 days ago
De zandvlakte tussen de Gelderdijk en de Helenaveenseweg in de Steegbergbossen, de bomen werden in de jaren 60 gekapt tbv de aanleg van een gasleiding.
Heemkundevereniging Sevenum4 days ago
Processie trekt over de Donckstraat in de jaren 30
Heemkundevereniging Sevenum5 days ago
De Molenstraat rond 1950, gezicht richting zuiden (CHV) - foto gemaak vanaf de witte silo van de Boerenbond