Sevenum vroeger

In samenwerking met de Heemkunde en Ad Philipsen Films bieden we hier voor alle
(oud-) inwoners van Sevenum de foto's en video's aan die iedere dag op facebook geplaatst worden.
Op deze manier kan iedereen die geen facebook toch genieten van alle mooie momenten,
van de vroegere Gemeente Sevenum.

Heemkundevereniging Sevenum

De vereniging heeft als doel de leden van de vereniging en andere belangstellenden meer inzicht te geven op het gebied van historie, dialect, volkscultuur, flora en fauna en eventuele andere aandachtsvelden met betrekking tot Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zij streeft naar het behoud van waardevolle kenmerken binnen haar werkgebied.
Heemkundevereniging Sevenum
Jaren 50 Sevenum - Versieringen met Oogstfeest onder de Kastanjebomen op de Markt.
De Turfhoeve net geopend in 1975
Schatberg begin jaren 70
Sevenum centrum (Markt) in winter 1978
Heemkundevereniging Sevenum
Denneappels rapen op den Bergen : Piet Lucassen, Annie Lucassen, Toos den Mulder, Pauw den Mulder, Wim den Mulder, Jeanne den Mulder, Toos van Heugten, Doortje den Mulder, Joop den Mulder
Heemkundevereniging Sevenum
De "achterzijde"van de oude Jongensschool op de plaats waar nu de Wingerd ligt.