Sevenum vroeger

In samenwerking met de Heemkunde en Ad Philipsen Films bieden we hier voor alle
(oud-) inwoners van Sevenum de foto's en video's aan die iedere dag op facebook geplaatst worden.
Op deze manier kan iedereen die geen facebook toch genieten van alle mooie momenten,
van de vroegere Gemeente Sevenum.

Heemkundevereniging Sevenum

De vereniging heeft als doel de leden van de vereniging en andere belangstellenden meer inzicht te geven op het gebied van historie, dialect, volkscultuur, flora en fauna en eventuele andere aandachtsvelden met betrekking tot Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zij streeft naar het behoud van waardevolle kenmerken binnen haar werkgebied.
Heemkundevereniging Sevenum
Sevenum, Westerholtsingel jaren 70(?)
Heemkundevereniging Sevenum
Een uitstapje naar Venlo begin jaren 60: De maasbrug - foto genomen vanaf de rotonde, richting Blerick
Ansichtkaart Sevenum jaren 60
Heemkundevereniging Sevenum
De bomtrechters hier in de Kronenbergse bossen trokken veel bekijks (1941).
V.l.n.r: Lod Rögels, Piet Billekens, Toni Philipsen, An Heesen, onb., Ad Philipsen,
Hay Philipsen, Mia Philipsen, Piet Philipsen, onb.
Dorsen in Evertsoord
Heemkundevereniging Sevenum
Het echtpaar vd Kolk voor hun Turfhoeve bij de heropening van de Bermstee (na verbouwing) in de jaren 80.