Sevenum vroeger

In samenwerking met de Heemkunde en Ad Philipsen Films bieden we hier voor alle
(oud-) inwoners van Sevenum de foto's en video's aan die iedere dag op facebook geplaatst worden.
Op deze manier kan iedereen die geen facebook toch genieten van alle mooie momenten,
van de vroegere Gemeente Sevenum.

Heemkundevereniging Sevenum

De vereniging heeft als doel de leden van de vereniging en andere belangstellenden meer inzicht te geven op het gebied van historie, dialect, volkscultuur, flora en fauna en eventuele andere aandachtsvelden met betrekking tot Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zij streeft naar het behoud van waardevolle kenmerken binnen haar werkgebied.
Heemkundevereniging Sevenum10 hours ago
Een prachtige foto van de kerk in Sevenum, gemaakt vanaf de plaats waar later het gemeentehuis en Raadhuisplein aangelegd zouden worden. Op de achtergrond de Coöperatie-winkel, nu restaurant de Middelandse Zee, en de oude kastanjebomen op de Markt die in 1960 gekapt zouden worden. Foto gemaakt omstreeks 1958.
Heemkundevereniging Sevenum2 days ago
1985: Wintersfeer vanaf de mgr Verstraelenstraat (P. Oomen)
Heemkundevereniging Sevenum3 days ago
Gemeentehuis Sevenum voor de kerk aan de Markt in 1922