Sevenum vroeger

In samenwerking met de Heemkunde en Ad Philipsen Films bieden we hier voor alle
(oud-) inwoners van Sevenum de foto's en video's aan die iedere dag op facebook geplaatst worden.
Op deze manier kan iedereen die geen facebook toch genieten van alle mooie momenten,
van de vroegere Gemeente Sevenum.

Heemkundevereniging Sevenum

De vereniging heeft als doel de leden van de vereniging en andere belangstellenden meer inzicht te geven op het gebied van historie, dialect, volkscultuur, flora en fauna en eventuele andere aandachtsvelden met betrekking tot Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zij streeft naar het behoud van waardevolle kenmerken binnen haar werkgebied.
2003 - Horsterweg, tankstation de Fakkel
1955, toren van nieuwe kerk in Sevenum in aanbouw
Heemkundevereniging Sevenum
Maasbreeseweg, het klooster, meisjesschool en kleuterschool rond de jaren 40 vorige eeuw (ansichtkaart)