Sevenum vroeger

In samenwerking met de Heemkunde en Ad Philipsen Films bieden we hier voor alle
(oud-) inwoners van Sevenum de foto's en video's aan die iedere dag op facebook geplaatst worden.
Op deze manier kan iedereen die geen facebook toch genieten van alle mooie momenten,
van de vroegere Gemeente Sevenum.

Heemkundevereniging Sevenum

De vereniging heeft als doel de leden van de vereniging en andere belangstellenden meer inzicht te geven op het gebied van historie, dialect, volkscultuur, flora en fauna en eventuele andere aandachtsvelden met betrekking tot Sevenum, Kronenberg en Evertsoord. Zij streeft naar het behoud van waardevolle kenmerken binnen haar werkgebied.
Aanleg de Hackert in 1981 - op de achtergrond de Venloseweg
Kleuters juffr Henriëtte Hummeloord 72
Heemkundevereniging Sevenum
3 Scots Guards - Churchill tks w inf 2A&SH adv nr Beringe, Holland, 22 Nov 44 - B12026 [Norris] kopie 2
ZAERUM KWIST
Nog informatie over Zaerum nodig?
De Heemkundevereniging houdt een speciale verkoop van eigen uitgaves.
Loop zaterdagmorgen tussen 10.00 uur en 12.30 uur binnen bij de Heemkundevereniging.
De meeste boeken kosten € 5,00. Op onze website staat een lijst met boeken die nog verkrijgbaar zijn.
Mgr. Evertstraat 11. Loop over de speelplaats naar onze locatie de “Spinde”.